Tien jaar Yogastudio Svaha

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

IMG_5202 (3)
September 2004: Yogastudio Svaha opent haar deuren, geeft enkele weken gratis lessen ter kennismaking en gaat in oktober officieel van start! Krijgt in Het Carillon een eerste artikel, waarop er gedurende de jaren nog velen volgen.

In tien jaar tijd ontwikkelt Yogastudio Svaha zich tot een gezondheidscentrum voor body& mind. En draagt een gezonde levensstijl uit met yoga, meditatie, massage en ayurveda.  Een vertrouwd adres waar jong en oud  graag binnenwandelt voor oefeningen in fysieke en  innerlijke rust en kracht.

Gerdie geeft al snel les ook aan kinderen en tieners. Organiseert vele workshops, een dag voor Amnesty International, vier keer een concert van meditatieve klanken,  gandharvamuziek,  met sitar en tabla. Gaat een samenwerking aan met het Ayurvedisch Gezondheidscentrum AGN te Den Haag, en inmiddels werkt een masseuse wekelijks in de studio én is er podium voor startende yogadocenten die graag les willen geven. In 2010 organiseert Svaha een spirituele reis naar Nepal waar twaalf yogi’s en yogini’s zich bij aansloten.

Al met al redenen genoeg het lustrum van tien jaar te vieren!  En dat gaan we doen en wel met het volgende programma:

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

IMG_3133

FEEST OP LOCATIE YOGASTUDIO SVAHA ! ZATERDAG 11 OKTOBER:  een feestelijke receptie voor yogi’s en yogini’s en eenieder verbonden aan Svaha. Van 16.00 – 19.00 uur een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Indiase hapjes en Hollandse:-) Voor iedereen een kleine verrassing, de studio en tuin zijn open. Die dag zijn er ayurvedische producten en boeken te verkrijgen. Er zal een loting plaatsvinden onder de jarenlange trouwe yogi’s. Men maakt kans op een half jaar gratis yogales!(in de op dat moment persoonlijke inschrijvingsvorm). En alle aanwezigen die dag maken kans op een gratis ayurvedische massage of drie gratis Inlooplessen! De receptie is voor genodigden(zij ontvingen per mail een uitnodiging), en voor oud-deelnemers die het leuk vinden weer even binnen te wandelen.Mocht ik je geen mail hebben gestuurd maar wil je wel aanwezig zijn meld je dan vooraf even aan. Dank je wel!

 

Svaha_Banner_facebook_1

INDIAREIS : MAANDAG 20 OKTOBER – maandag 7 november: Een spirituele reis naar India! Yoga, meditatie en pancha karma aan de voet van de Himalaya in het Prakash Deep Institute te Haridwar. Voor meer informatie over deze reis zie de link Yogareis naar India hierboven.

IMG_3730

INDIASE RAGAS : ZATERDAG 29 NOVEMBER: een optreden van sitarspeler Surajit Das. Voor de vijfde keer zal Surajit zijn helende meditatieve klanken ten gehore komen brengen.Wederom met een uniek muzikaal gezelschap: met sitar, tabla, en dit keer heel bijzonder met harp en mantra zingen!Deze artiesten raken met hun klanken lichaam en geest. Klassieke Indiase ragas. Deze ragas, verschillende tonenreeksen, brengen rust en balans. Het optreden vindt plaats in de prachtige authentieke locatie: Galerie De Jacobshoeve te Well. Aanvang: 20.00 uur Kosten €15,00 per persoon. Het optreden duurt tot 21.30 – 22.00 uur. Meld je vooraf even aan als je erbij wilt zijn.

 

KLANKSCHALENSESSIES : VRIJDAG 23 JANUARI 2015, twee klankschalensessies van 19.30 – 20.30 uur en van 21.00 – 22.00 uur, met traditionele klankschalen en gongs. Een bijzonder ervaring waarbij de klanken een rustgevend en harmoniserend effect hebben op lichaam en geest.Meld je aan als je aanwezig wilt zijn! Dank je wel!

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]