Mantra’s & Likhita Japa
met Seema en Anushree Johari uit India

Zaterdag en zondag 22 – 23 juni 2024

Deze dagen zijn vervuld van MANTRA. Hoe deze op verschillende wijze toe te passen en de voordelen ervan op lichaam en geest. We gaan ze samen zingen en toepassen in een oude techniek ook: Likhita Japa.

Zaterdag 22 juni: Gayatri Mantra
Deze dag krijg je van Seema uitleg over deze mantra van Licht. Je leert deze te zingen de betekenis ervan en wat de voordelen ervan zijn.

Tussen de middag is er een vegetarisch Indiase lunch verzorgd door Anushree.

Na de lunch is er een korte uitleg over Likhita Japa (zie onder dit bericht uitleg hiervan) om er vervolgens mee van start te gaan

Zondag 23 juni: Mantra Ohm
Uitleg over deze mantra. Je leert de mantra te zingen en krijgt uitleg over de uitwerking ervan. Vervolgens een Indiase lunch. Ook weer afsluitend Likhita Japa.

De dagen zijn inclusief koffie/thee, een versnapering en lunch.

Benodigd materiaal is aanwezig en je krijgt de mantra’s mee op papier. Alle kennis wordt mondeling overgedragen er is pen en papier aanwezig voor het maken van notities.

Tijd: 10.00 uur – 15.00 uur

Kosten:
Hele dag  incl. lunch:
Leden  €50,– / niet Leden €55,–

Halve dag incl. lunch
Leden : €30,– / niet leden: €35,–

De dag kan verdeeld worden in ochtend of middag deelname.
Voor aanmelding bel, mail, of app.

Leuk als je aansluit!

Namasté Gerdie

Lees eventueel verder voor een korte uitleg over Mantra en Likhita Japa en Seema en Anushree.

Mantra’s
Mantra’s hebben een diepe uitwerking op je fysieke, mentale, en energetisch lichaam. Werken zuiverend brengen rust in de geest en trillen blokkades weg.

Likhita Japa
Likhita Japa is de geschreven versie van het herhalen van een mantra. De mantra is opgeschreven in lijnen en vormen. Je schrijft in een tekening. Door de mantra steeds opnieuw te schrijven, rond in een ontwerp. Helpt het je je hele wezen te concentreren en alle andere gedachten op te ruimen. Zo kan de resonantie en kracht van de mantra door je hele lichaam/geest/energieveld resoneren. Het brengt het innerlijke vrede, evenwicht en kracht. Daarnaast ligt in elke mantra een energie verscholen.

Seema en Anushree uit India begeleiden deze workshops.

Seema zal ons uitgebreid uitleg geven over hoe we te werk gaan. Maar vooral ook wat het effect is van deze methode op je lichaam, fysiek, mentaal tot op subtiel niveau en de energetische uitwerking ervan.

Anushree verzorgd samen met mij de lunch

De les wordt in het Engels gegeven. Daar waar nodig vertaal ik het naar Nederlands.