Koperwater

Binnen Ayurveda is het drinken van koperwater een bekend fenomeen. Een gemeengoed. Dat al duizenden jaren gedaan wordt en wordt Tamra Jal genoemd.

Ayurveda kent de gezondheidseffecten ervan. Het water wordt 6 tot 8 uur in een fles of beker gezet. Daarmee inoniseerd het water en krijgt daarmee andere kwaliteiten.

Het is een natuurlijke antioxidant en balanceert de drie dosha’s

Lees hier de voordelen van koperwater:

  • Is een natuurlijke antioxidant
  • Doodt bacterien virussen schimmels en sporen
  • Reguleert de werking van de schildklier⁃ Verbetert de spijsvertering
  • Helpt bij afvallen, reduceert vet
  • Reguleert cholesterol
  • Reduceert arthrititis
  • Verbetert de huid
  • Heeft gunstig effect op hart en bloedvaten
  • Verbetert functioneren hersenen
  • Verlaagt de zuurgraad van water

En naast dit alles. Is een koperen fles de meest duurzame die er is. Zonder plastic, puur natuur en gaat een leven lang mee. Dat is toch wat we allemaal willen?