Synchroon massage, Synchroon Abhyanga

Synchroon abhyanga noemt men ook wel een vier-handen-massage. Het is een complete lichaamsmassage uitgevoerd door twee personen. Doordat de handen van beide masseurs synchroon over bewegen, ontstaat een diepe ontspanning van lichaam en geest. Deze bijzondere massagevorm doe ik samen met een collega.

Werkwijze
Warme, medicinale kruidenoliën worden over het hele lichaam, door vier handen handen, diep in gemasseerd. Hierdoor krijgt de bloedsomloop een stimulans. Weefsel, gewrichten en spieren versoepelen, pijn verzacht en de huid wordt mooier. Maar de werking gaat nog dieper. Door de betere doorstroming in je lichaam en geest worden de lymfen actief en verbetert de weerstand. De massage helpt bij bewustwording van het lichaam en verlichting van spierspanning. Doordat twee handen zich tegelijkertijd over het lichaam gaan, kan de geest de bewegingen niet volgen. Dit zorgt voor een diepe geestelijke ontspanning.
Aan te bevelen bij: zenuwaandoeningen, stress, angsten, huidaandoeningen, pijn, psychische problemen, hoofdpijn, rugpijn en andere pijnen, slapeloosheid, gewrichts- en spieraandoeningen.